Aanmeldformulier VERAS Najaarsledenvergadering 17 november 2021

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de VERAS Najaarsledenvergadering (inclusief lunch en borrel) op woensdag 17 november a.s. in de Evenementenhal in Gorinchem - Vakbeurs Recycling. Deze VERAS bijeenkomst is voor leden en donateurs!

Vanaf 13.00 uur bent u welkom in zaal R1 (Restaurant 1) voor een inlooplunch, gevolgd door de Najaarsledenvergadering. Aansluitend vindt de VERAS netwerkborrel plaats op de beursvloer.

Via onderstaand formulier kunt u de namen doorgeven van de personen binnen uw bedrijf die aanwezig zullen zijn bij de Najaarsledenvergadering (inclusief lunch en borrel). Voor deze personen ligt bij binnenkomst in de Evenementenhal een persoonlijke toegangsbadge klaar. Daarmee hebben zij toegang tot de VERAS bijeenkomst én de Vakbeurs Recycling. Deze personen hoeven zich dus niet apart nog te registreren voor toegang tot de beursvloer. Dat regelt VERAS.

U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw aanmelding.

Naam contactpersoon *
Organisatie / bedrijfsnaam *
E-mailadres *

Namens ons bedrijf melden wij de volgende personen aan voor de Najaarsledenvergadering (inclusief inlooplunch en borrel):

Namens ons bedrijf melden wij de volgende personen aan voor de Najaarsledenvergadering (inclusief inlooplunch en borrel):

Naam persoon 1
Naam persoon 2
Naam persoon 3
Naam persoon 4
Opmerkingen
Verzenden
* Verplichte velden

* Verplichte velden