Aanmeldformulier online VERAS bijeenkomsten april 2021

Ons geduld wordt nog even op de proef gesteld. Fysieke ledenbijeenkomsten, zoals u van VERAS gewend bent zitten er voorlopig nog niet in. Daarom organiseren we net als in 2020 online informatiebijeenkomsten, zodat we elkaar in ieder geval blijven spreken en informeren, al is het dan via een beeldscherm. Voor de volgende bijeenkomsten kunt u zich vanaf nu aanmelden:


Online VERAS bijeenkomst UIA SuperLocal (voor leden en donateurs)
Woensdag 7 april 15.00 - 16.30 uur

Verschillende projectpartners vertellen over dit bijzondere circulaire succesproject en laten een virtuele tour zien.
Sprekers:

 • Maurice Vincken (Heemwonen): de organisatie van Maurice heeft het initiatief genomen om dit geweldige project te starten en te koppelen aan het Europese subsidieproject UIA SuperLocal. Maurice zal ook de ervaringen vanuit de scope van de opdrachtgever delen en stilstaan bij de leerpunten.
 • Rene Plaggenburg (Dusseldorp ISM) en Jordi Schoffelen (Jongen): in een duopresentatie zullen zij vertellen over de unieke wijze waarop het slopen van de oude flats en het bouwen van de nieuwe woningen heeft plaatsgevonden.
 • Michiel Ritzen (Hogeschool Zuyd): Michiel legt met name uit welke CO2 emissievoordelen zijn bereikt in dit project. En daarmee dus de voordelen voor toekomstige circulaire sloopprojecten.

Algemene Ledenvergadering + themabijeenkomst (voor leden)
Woensdag 21 april 16.00 - 17.00 uur 

Op 21 april is Taco van Hoek, directeur Economisch Instituut voor de Bouw (EIB), onze tafelgast tijdens de online bijeenkomst van VERAS (gecombineerd met de ALV). We gaan met Taco van Hoek in gesprek over de ontwikkelingen in de sloopsector. Wat zijn de vooruitzichten na Corona? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van circulariteit in de bouw en wat betekent dit voor de sloopbranche? U kunt meepraten en vragen stellen.

   Meld u hieronder aan voor de online bijeenkomst(en) die u bij wilt wonen. U ontvangt dan per e-mail de link (MS Teams) om deel te nemen. Meerdere personen vanuit één bedrijf kunnen deelnemen aan de bijeenkomsten. Iedere deelnemer moet zich wel apart aanmelden.  

   Uw aanmelding:

   Uw aanmelding:

   Naam deelnemer *
   Organisatie / bedrijfsnaam *
   E-mailadres *

   Ik meld me aan voor de volgende online VERAS bijeenkomst(en): (u kunt meerdere bijeenkomsten aanvinken)

   Ik meld me aan voor de volgende online VERAS bijeenkomst(en): (u kunt meerdere bijeenkomsten aanvinken)

   7 april 15.00 - 16.30 uur (voor leden en donateurs)
   7 april 15.00 - 16.30 uur (voor leden en donateurs)
   21 april 16.00 - 17.00 uur (voor leden)
   21 april 16.00 - 17.00 uur (voor leden)
   * Verplichte velden

   * Verplichte velden

   Verzenden