Aanmeldformulier proeflidmaatschap VERAS


Wilt u vrijblijvend kennismaken met branchevereniging VERAS en ervaren welke voordelen een lidmaatschap voor u en uw bedrijf heeft?  Dat kan! VERAS biedt u een proeflidmaatschap aan van zes maanden. U kunt u aanmelden als proeflid via onderstaand formulier.  


Gedurende de periode van het proeflidmaatschap kunt u alle voordelen van een lidmaatschap ervaren. U heeft alleen geen stemrecht in de ledenvergadering.

Uw proeflidmaatschap eindigt automatisch zes maanden na uw aanmelding. Er is geen opzegging vereist. In de weken voordat uw proeflidmaatschap afloopt neemt VERAS contact met u op over voortzetting van uw lidmaatschap. U kunt eenmalig gebruik maken van het proeflidmaatschap.

Ondergetekende, daartoe wettelijk bevoegd en handelend namens het hierna genoemde bedrijf, meldt zich hierbij aan voor een proeflidmaatschap van VERAS:

Naam bedrijf *
Naam ondergetekende *
Functie ondergetekende
Bezoekadres
Postcode/ woonplaats
Postadres bedrijf
Postcode / plaats
Telefoonnummer *
E-mailadres algemeen *
E-mailadres contactpersoon *
Website bedrijf *
Kamer van Koophandel (nummer)
Ik ga akkoord met de in de aanhef genoemde voorwaarden en met het verwerken van mijn persoonsgegevens volgens de {privacy verklaring}
Ik ga akkoord met de in de aanhef genoemde voorwaarden en met het verwerken van mijn persoonsgegevens volgens de privacy verklaring
Verzenden