Donateurs

Groothandel inkoop oud-ijzer en metalen, containerservice en kabelrecycling.

Lees meer

Metaalrecycling Hoofddorp B.V.

Noord-Holland

Normec is een onderneming die actief is binnen de branche van Testing, Inspecties en Certificatie. Normec is geaccrediteerd door de RvA en is gevestigd in Geldermalsen en Etten-Leur.

Lees meer

Normec Groep

Gelderland

Leverancier en verhuurder van hulpstukken

Lees meer

ACDE Nederland B.V.

Ontwerp, montage, verhuur en demontage van modulaire en circulaire - en daardoor zeer economische - oplossingen voor: 1. Gevelschoringen t.b.v. gevelbehoud bij gedeeltelijke sloopwerken of bij instabiliteit door externe oorzaken 2. Bouwputstempelingen voor damwandkuipen, diepwanden enz.

Lees meer

FYX Nederland

Noord-Brabant

Leverancier van uitrustingsstukken sloop/asbest

Lees meer

Dehaco BV

Zuid-Holland

Een leefomgeving veilig en gezond houden is een uitdaging. SGI Compliance maakt het eenvoudig. Wij zijn Europees marktleider op het gebied van gezondheid en milieu. Van inspectie en analyse tot begeleiding bij sanering en monitoring. Dankzij ons kan een organisatie groeien, met de zekerheid van een veilige werkomgeving, beschermde medewerkers, en een compliant bedrijfsvoering. Ook heeft SGI Compliance een afdeling E-services waar onder andere de applicatie Werkplanner onder valt. Werkplanner is de online tool voor voorbereiding en uitvoering. Met Werkplanner voldoe je eenvoudig aan alle wet- en regelgeving voor: Asbestsanering Sloop & renovatie Bodemsanering Deze applicatie is de basis voor al je administratieve werkzaamheden, van het voorbereiden en maken van het project- en V&G werkplan tot de uitvoering ervan. Alle registraties heb je voortaan centraal online bij elkaar; simpeler dan dit kan het niet. Het systeem verzorgt uitwisseling van gegevens met onder andere LAVS en onderdrukregistratie apparatuur.

Lees meer

SGI Compliance

Zuid-Holland

Metaalrecycling, inname ferro en non-ferro metalen.

Lees meer

Overdie Ferro BV

Noord-Holland

BePe construction maakt degelijke, duurzame en goed doordachte uitrustingsstukken voor o.a. de sloopindustrie in Nederland en daarbuiten.

Lees meer

BePe Construction BV

Noord-Brabant

Circq is producent van circulaire afbouwproducten. Uit gebouwen die gesloopt worden halen we materialen voor plafonds en wanden die we vervolgens refurbishen.

Lees meer

Circq

Noord-Holland

Search is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau, laboratorium en opleidingsinstituut met de focus op asbest, duurzaamheid, milieu, energie, veiligheid, bodem en gebouw.

Lees meer

Search Ingenieursbureau

Noord-Brabant

Adviesbureau voor KAM advies en milieuvergunningen.

Lees meer

MiSa advies

Gelderland

Fabrikant en distributeur van aanbouwdelen voor recycling, sloop en grondverzet. Geautoriseerd distributeur Atlas Copco hydr. Attachments

Lees meer

SAES International BV

Limburg

Producent en directe verkoop van professioneel gereedschap voor io de bouw. Specialisatie: diamantboor en zaagbedrijven, alsmede renovatiesloop.

Lees meer

Hilti NL

Zuid-Holland

Rototilt transformeert graafmachines tot efficiC+nte gereedschapsdragers door een compleet leveringsprogramma van (volautomatische) snelwisselsystemen, draaikantelstukken, bedieningssystemen, uitrustingsstukken en slimme oplossingen.

Lees meer

Rototilt BV

Limburg

Groothandel in bruikbare materialen zoals metalen, metaalafvallen, ferro en schroot.

Lees meer

Jansen Recycling Group BV

Zuid-Holland

Import en distributie van Liebherr grondverzet-, sloop- en overslagmachines. Daarnaast leverancier van diverse andere merken machines voor de GWW sector.

Lees meer

Wynmalen & Hausmann Import N.V.

Gelderland

Demarec B.V. ontwikkelt en produceert equipment voor inzet in de sloop- en recyclingindustrie zoals: sloop-en sorteergrijpers, poliep grijpers, starre en roteerbare betonvergruizers, multi-quick processors, schroot scharen, frezen en magneetbakken

Lees meer

Demarec Demolition and Recycling Equipment B.V.

Noord-Brabant

Daniels Huisman is een advocatenkantoor, ondermeer gespecialiseerd in bouw, sloop en asbest gerelateerde aangelegenheden.

Lees meer

Daniels Huisman Advocaten

Drenthe

Importeur van bouw- en sloopwerktuigen, alsmede verhuur en onderhoud.

Lees meer

DemTech B.V.

Zuid-Holland