Verzekeringen


Een goede verzekerbaarheid van het aansprakelijkheidsrisico van sloopwerkzaamheden en asbestverwijdering voor nu en in de toekomst is cruciaal. Twee gerenommeerde partijen in de verzekeringswereld biedt aan leden van VERAS een speciaal verzekeringsproduct aan. Het is uiteindelijk aan de leden om te kiezen daarvan wel of geen gebruik te maken.


Centraal Beheer Achmea

Vanaf 2005 biedt Centraal Beheer Achmea een totaal verzekeringsarrangement voor sloopbedrijven aan. Dit product is uitsluitend toegankelijk voor leden van de brancheorganisatie. Het verzekeringsarrangement voor sloopbedrijven bestaat samengevat uit:

  • aansprakelijkheidsverzekering voor sloopbedrijven, inclusief werkgeversaansprakelijkheid;
  • verzekering voor sloopprojecten (bouw- en montageverzekering), die speciaal op maat is gemaakt voor sloopactiviteiten;
  • milieuschadeverzekering.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ing. Wilber Hakman (Senior Accountmanager Bouw van Centraal Beheer, telefoon 055-5794212 of 06-53749743) of met het VERAS secretariaat.


OBM Makelaars in Assurantiën

OBM is makelaar in assurantiën en heeft zich gespecialiseerd in het verzekeren van bouwrisico's en aansprakelijkheidsrisico's. In overleg met VERAS heeft OBM een productoplossing voor asbestrisico's ontwikkeld.


Onder deze verzekering is onder meer gedekt schade aan de eigen werknemers veroorzaakt door werken met asbest, alsmede schade aan derden door asbestwerkzaamheden. Deze unieke dekking wordt aangeboden middels een collectieve regeling exclusief voor VERAS leden!


Het product kan los worden gesloten, dus naast de bestaande aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen (de zogenaamde AVB), maar ook onderdeel zijn van de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen.


Voor vragen over deze verzekeringsmogelijkheid kan contact worden opgenomen met de heren Marcel Blaeke en/of Pieter Leijen, van OBM onder telefoonnummer 072 – 527 26 20.

Snel zoeken
Artikelen
Gepubliceerd op: 10-04-2019

Interessante en drukbezochte ledenbijeenkomst VERAS in Zaltbommel

Woensdag 10 april stond de Algemene ledenvergadering en aansluitend een informatiebijeenkomst voor leden en donateurs van VERAS op het programma. Het was een drukbezochte en interessante bijeenkomst waarin uiteraard de ontwikkelingen in de asbestdossiers en de activiteiten op het gebied van circulair slopen veel aandacht kregen.