Thema's & actueel


VERAS is actief met en betrokken bij veel dossiers en projecten die van belang zijn voor de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Zo Bouwt VERAS aan Slopen!

Documenten
Artikelen
Gepubliceerd op: 21-03-2017

Oproep aan VERAS leden om deel te nemen aan de Dag van de bouw 2017

VERAS is lid van de Aannemersfederatie Nederland. In samenwerking met Bouwend Nederland is besloten om gezamenlijk de Dag van de Bouw 2017 te organiseren.
Gepubliceerd op: 09-03-2017

Inspectie SZW publiceert brochure 'Werken op hoogte vanuit een werkbak'

Op de concept brochure is door VERAS gereageerd. Naar aanleiding daarvan is de brochure door Inspectie SZW op enkele punten aangepast / verduidelijkt. Enkele punten uit de brochure zijn voor de uitvoeringspraktijk een knelpunt. 
Gepubliceerd op: 02-03-2017

Nieuwe Certificatieschema Asbest in werking getreden

Eind februari zijn nog enkele detailwijzigingen door de Minister van SZW ingevoerd. De VERAS Webtool Certificatieschema Asbest is hierop aangepast!
Gepubliceerd op: 17-02-2017

Wecycle-website biedt informatie voor ondernemers in de sloopbranche over demontage en inzameling lampen en armaturen

In vervolg op het offensief dat LightRec samen met VERAS, de brancheorganisatie voor aannemers in de sloop, gestart is om meer verlichting en armaturen uit sloop- en renovatieprojecten te halen, heeft Wecycle een speciale webpagina ingericht. 
Gepubliceerd op: 13-02-2017

VERAS passeert de grens van 100 leden

Tijdens de VERAS ledenbijeenkomst op 8 februari 2017 over de rol van de sloopbranche in de Circulaire Economie, is een toost uitgebracht op het unieke moment dat er 100 sloopaannemers zijn verbonden als lid van VERAS.  Dit gebeurde in het bijzijn van Remco Dijkstra, lid van de Tweede Kamer voor de VVD en speciaal aanwezig als genodigde bij de ledenbijeenkomst op de Bouwbeurs in Utrecht.