Thema's & actueel


VERAS is actief met en betrokken bij veel dossiers en projecten die van belang zijn voor de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Zo Bouwt VERAS aan Slopen!

Documenten
Artikelen
Gepubliceerd op: 03-12-2020

SUPERLOCAL winnaar ‘The Innovation in Politics Award 2020’!

Het project SUPERLOCAL -Super Circular Estate - heeft The Innovation in Politics Awards 2020 gewonnen! SUPERLOCAL won in de categorie ‘Ecology’. VERAS is trotse partner van dit bijzondere circulaire project.
Gepubliceerd op: 03-12-2020

Terugblik op de VERAS themabijeenkomst over circulair slopen van 2 december

Op 2 december stond de tweede online VERAS themabijeenkomst voor leden en donateurs op het programma. Deze bijeenkomst stond helemaal in het teken van circulair slopen en had een feestelijk tintje door de officiële ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst door VERAS en Stichting Insert.
Gepubliceerd op: 01-12-2020

VERAS en Stichting Insert ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor circulair slopen

Branchevereniging VERAS en Stichting Insert hebben gisteren, 2 december 2020, officieel de samenwerkingsovereenkomst voor circulair slopen getekend. Samen zetten partijen zich in voor de versterking van de positie van de sloopaannemer in de circulaire economie en de bevordering van de afzet van herbruikbare sloopmaterialen.
Gepubliceerd op: 26-11-2020

Terugblik op de Algemene Ledenvergadering en ledenbijeenkomst van 25 november

Op 25 november heeft de Algemene Ledenvergadering van VERAS plaatsgevonden met aansluitend een ledenbijeenkomst die in het teken stond van trillingen op slooplocaties. Vanwege de coronamaatregelen werd de bijeenkomst online gehouden. 
Gepubliceerd op: 25-11-2020

Resultaten derde corona-enquête VERAS - oktober 2020

VERAS houdt periodiek een enquête onder haar leden om de gevolgen van de coronacrisis voor de sloop- en asbestverwijderingsbranche in beeld te brengen. Hieronder leest u een samenvatting van de resultaten van de derde corona-enquête van oktober 2020.
Tags: