Thema's & actueel


VERAS is actief met en betrokken bij veel dossiers en projecten die van belang zijn voor de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Zo Bouwt VERAS aan Slopen!

Artikelen
Gepubliceerd op: 17-02-2017

Wecycle-website biedt informatie voor ondernemers in de sloopbranche over demontage en inzameling lampen en armaturen

In vervolg op het offensief dat LightRec samen met VERAS, de brancheorganisatie voor aannemers in de sloop, gestart is om meer verlichting en armaturen uit sloop- en renovatieprojecten te halen, heeft Wecycle een speciale webpagina ingericht. 
Gepubliceerd op: 13-02-2017

VERAS passeert de grens van 100 leden

Tijdens de VERAS ledenbijeenkomst op 8 februari 2017 over de rol van de sloopbranche in de Circulaire Economie, is een toost uitgebracht op het unieke moment dat er 100 sloopaannemers zijn verbonden als lid van VERAS.  Dit gebeurde in het bijzijn van Remco Dijkstra, lid van de Tweede Kamer voor de VVD en speciaal aanwezig als genodigde bij de ledenbijeenkomst op de Bouwbeurs in Utrecht.
Gepubliceerd op: 27-01-2017

Tweede Kamerlid Remco Dijkstra op ledenbijeenkomst tijdens Bouwbeurs op 8 februari 2017

Op woensdagmiddag 8 februari a.s. is er tijdens de Bouwbeurs een speciale VERAS ledenbijeenkomst, met als gastspreker Remco Dijkstra, lid van de VVD-fractie in de Tweede Kamer. Remco Dijkstra geeft een reactie en zijn visie op het onderwerp: ‘wij slopen de crisis’ naar ‘slopen in de Circulaire Economie’. Daarnaast zullen we stilstaan bij het heuglijke feit dat we als VERAS 100 leden hebben en gaan we de nieuwe PR film van VERAS tonen.
Gepubliceerd op: 25-01-2017

VERAS Webtool Certificatieschema Asbest zeer positief ontvangen!

VERAS heeft een Webtool Certificatieschema Asbest ontwikkeld. Hierin kunnen leden snel en overzichtelijk de eisen uit het Certificatieschema Asbest raadplegen, inclusief toelichting en samenvatting! Tijdens de presentatie van de webtool in de ledenbijeenkomst op 24 januari waren de reacties zeer positief. De webtool is een extra reden voor bedrijven om lid te zijn van VERAS. 
Gepubliceerd op: 24-01-2017

VERAS lanceert nieuwe website www.sloopaannemers.nl. Handige VERAS Webtool Certificatieschema Asbest.

Tijdens de VERAS ledenbijeenkomst op 24 januari 2017 over de nieuwste wijzigingen in de asbestregelgeving is de nieuwe website van VERAS online gegaan. De nieuwe website is een eerste stap in de intensivering van de PR & Communicatie van VERAS in 2017. Nieuw is bovendien de handige VERAS Webtool Certificatieschema Asbest.