High Reach Slopen


Onder High Reach Slopen wordt verstaan het slopen op een werkhoogte van meer dan 20 meter met een speciaal daarvoor bedoelde machine. Door de European Demolition Association (EDA) is een Richtlijn voor High Reach Slopen ontwikkeld. Artikelen
Gepubliceerd op: 29-11-2021

Zeer geslaagde Kennisdag voor sloopmachinisten High Reach!

Op vrijdag 26 november was het zover: de eerste Kennisdag voor sloopmachinisten High Reach, georganiseerd door SVS en VERAS. Het werd een interessante dag waarop de sloopmachinisten, met hun specialistische kennis en praktijkervaring, in gesprek gingen met onder meer de Inspectie SZW en een constructeur. Ook was een aansprekend buitenprogramma georganiseerd.
Gepubliceerd op: 13-09-2021

Nieuwe datum bekend voor Kennisdag sloopmachinisten High Reach

De Kennisdag voor sloopmachinisten High Reach vindt plaats op 26 november 2021, op het SOMA college in Harderwijk.
Gepubliceerd op: 22-03-2021

Kennisdag voor Sloopmachinisten High Reach verplaatst naar najaar 2021

In afstemming met het SOMA College is besloten om de Kennisdag voor Sloopmachinisten High Reach te verplaatsen naar najaar 2021. Binnenkort volgt een nieuwe datum.
Gepubliceerd op: 26-02-2021

Voorbereidingen Kennisdag sloopmachinisten High Reach in volle gang!

Op 26 maart a.s. is het zover: de eerste Kennisdag speciaal voor high reach sloopmachinisten! We kunnen vast een tipje van de sluier oplichten over wat u kunt verwachten.
Gepubliceerd op: 28-01-2021

Kennisdag Sloopmachinisten High Reach

Op 26 maart 2021 organiseren VERAS en SVS een Kennisdag speciaal voor (aankomende) High Reach sloopmachinisten. De locatie is het SOMA College in Harderwijk.