Nieuws


Hieronder treft u (nieuws)berichten die niet direct zijn gerelateerd aan één van de thema's / dossiers. 

Artikelen
Gepubliceerd op: 13-02-2017

VERAS passeert de grens van 100 leden

Tijdens de VERAS ledenbijeenkomst op 8 februari 2017 over de rol van de sloopbranche in de Circulaire Economie, is een toost uitgebracht op het unieke moment dat er 100 sloopaannemers zijn verbonden als lid van VERAS.  Dit gebeurde in het bijzijn van Remco Dijkstra, lid van de Tweede Kamer voor de VVD en speciaal aanwezig als genodigde bij de ledenbijeenkomst op de Bouwbeurs in Utrecht.
Gepubliceerd op: 27-01-2017

Tweede Kamerlid Remco Dijkstra op ledenbijeenkomst tijdens Bouwbeurs op 8 februari 2017

Op woensdagmiddag 8 februari a.s. is er tijdens de Bouwbeurs een speciale VERAS ledenbijeenkomst, met als gastspreker Remco Dijkstra, lid van de VVD-fractie in de Tweede Kamer. Remco Dijkstra geeft een reactie en zijn visie op het onderwerp: ‘wij slopen de crisis’ naar ‘slopen in de Circulaire Economie’. Daarnaast zullen we stilstaan bij het heuglijke feit dat we als VERAS 100 leden hebben en gaan we de nieuwe PR film van VERAS tonen.
Gepubliceerd op: 25-01-2017

VERAS Webtool Certificatieschema Asbest zeer positief ontvangen!

VERAS heeft een Webtool Certificatieschema Asbest ontwikkeld. Hierin kunnen leden snel en overzichtelijk de eisen uit het Certificatieschema Asbest raadplegen, inclusief toelichting en samenvatting! Tijdens de presentatie van de webtool in de ledenbijeenkomst op 24 januari waren de reacties zeer positief. De webtool is een extra reden voor bedrijven om lid te zijn van VERAS. 
Gepubliceerd op: 24-01-2017

VERAS lanceert nieuwe website www.sloopaannemers.nl. Handige VERAS Webtool Certificatieschema Asbest.

Tijdens de VERAS ledenbijeenkomst op 24 januari 2017 over de nieuwste wijzigingen in de asbestregelgeving is de nieuwe website van VERAS online gegaan. De nieuwe website is een eerste stap in de intensivering van de PR & Communicatie van VERAS in 2017. Nieuw is bovendien de handige VERAS Webtool Certificatieschema Asbest. 
Gepubliceerd op: 23-12-2016

Informatiebijeenkomst asbestcertificatieschema’s en nieuwjaarsbijeenkomst 24 januari 2017

Op dinsdagmiddag 24 januari 2017 organiseert VERAS een informatiebijeenkomst plaats over het nieuwe asbestcertificatieschema dat op 1 maart 2017 in werking zal treden. 
Snel zoeken